13 Şubat 2015 Cuma

Sevgili(siz)ler Günü

   Merhabalar, yarın sevgililer günü biliyorsunuz ki. Bende bu günü yalnız geçirenlerden biri olacağım için tüm yalnızlara bir destek konuşması yapayım dedim :D Öncelikle bu konuyu sırf eğlence amaçlı yazdığım için benden tam bir çözüm beklemeyin gönül isterdi ki hepinizin kapısına hayallerinizin aşkını bırakayım ama yok olmuyor işte elden ne gelir :D Vee benim naçizane tavsiyelerim;

   1- Bence yapılacak en güzel şeylerden ilki  en yakın arkadaşlarınızla evde parti düzenlemek.Partide neler yapacağınız sizin eğlence anlayışınıza kalmış ama dikkat edin çok fazla ''Bizim niye sevgilimiz yok'' muhabbeti yapıp partiyi batırmayın.
parti düzenlemek
   2- Sevgililer gününü sevgi günü olarak kabul edin. Uzun zamandır ziyaret etmediğiniz aile büyüklerini ziyaret edin hal hatır sorun. Hem ananeniz, babaanneniz ,dedeniz  mutlu olur hem de gününüz evde pijama ve battaniyeyle depresyonda geçmez:)
   3- O günü kişisel bakımınıza ayırın. Sevgiliniz yok diye bakımsız olmak zorunda değilsiniz kendinizi ihtiyacınız olan bakımla ( saç ,cilt vs.) şımartın ya da her zaman aklınızın köşesinde duran ama cesaret edemediğiniz o saç modelini ve rengini yaptırın gitsin.
   4- ''Ben hep bakımlıyımdır zaten''  diyorsanız o günü sadece kendinize ayırabilirsiniz. Alın kahvenizi çayınızı, yakın mumunuzu ya da tütsünüzü rahatlayın kafanızı dinleyin.Elinize bir kalem kağıt alıp içinizden gelenleri dürüstçe yazın (sonra yırtıp atabilirsiniz kimse okumaz merak etmeyin) böylece iç dünyanızda aslında neler olup bitiyor görmüş olursunuz  ve bastırdığınız duygu ve düşüncelerinizle yüzleşip rahatlarsınız.
   5- Mutfakla aranız iyiyse değişik pasta tariflerini deneyebilirsiniz böylece mideniz bayram eder ve mutfakta işiniz bittiğinde zihninizin rahatladığını fark edeceksiniz.
   Benim tavsiyelerim bu kadar dikkatinizi çektiyse genelde ev içinde geçen aktiviteler çünkü dışarısı sevgili kaynıyor olacak uyarmadı demeyin :D Hepinize şimdiden mutlu bir hafta sonu dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder