20 Mart 2016 Pazar

Sevemedim kara gozlum

Selamlar.. Bu postu haftalar önce hazırlamış kitabı yarım okuduğum için yorum yapmak istememiştim. Daha sonrasında olan olaylarla da bu taslağı unutup gitmişim. Aslında canım hiç istemiyor ama kafamı dağıtmak amaçlı kısa birkaç yorumda bulunup kaçacağım.
Maybelline push up drama rimelini youtube üzerinden ismini unuttuğum ünlü bi make up artistin önerilerini izlerken merak edip aldım. Tam bir fiyasko. Makeup artist dedik güvendik ama reklam yapıyordu sanırım.. Çok çok ıslak bir yapısı var ve gün gectikte kurur yeni olduğu için ıslak dedim ama alali aylar oluyor neredeyse çöpe gidecek hala ıslak. Kirpikleri birbirine yapıştırıyor balçığa bulanmış bi hale getiriyor. Tek tek ayirmak yerine 3-5 kirpigi bir araya topluyor.
Diğer ürün ise yine Maybelline markalı bir eyeliner. Eyelinerın ince uç tarafı ilk aldığım günden beri renk vermiyor o yüzden pek kullanamadım. Toplasan 5-10 arası anca kullanmışımdır. Benimkinin ucunda mı bir sorun var bilmiyorum ama çöpe doğru yol göründü kendisine. Yan tutarak kalın olan gövdesiyle sürdüğümde verdiği simsiyah renk ve göz kapağıma bulaşmaması iyiydi. Ama ben napiyim kuyruk çekemedigim eyelinerı.Maybelline'i bir güzel gömdüm Allah affetsin şimdi sıra geldi Hakan Günday'a..
İlk defa bu tarzta bi kitap okudum hoş tarzın adını da bilmiyorum yer alti edebiyatı falan mı? Benim için çok uzun bi okuma oldu. Cümleler güzeldi karakterlerin içinde bulundukları ruh halleri güzeldi. Ama olaylar sıkıcıydı. Uyusturucu kaçakçılığı planlari okumak pek ilgimi çekmedi o kısımlari hizlica geçtim. Ben daha çok karakterlerin kafalarindaki hayat görüşleriyle ilgilendim bol bol cümle altlari çizdim ve bitti. Hayatımın kitabı değil ama değişik bi okuma oldu benim için.. Özellikle kinyas beni çok şaşırttı..
Neyse şimdilik bu kadar. Herkes kendine dikkat etsin ne diyebilirimki..

1 yorum:

  1. Hakan Günday'ın Daha, adlı kitabını okumuştum ve çok beğenmiştim. Bu kitabını ve bir kaç tane kitabını aldım, kitaplığımda okunmayı bekliyorlar. İnşallah elimdeki kitaplar bittiğinde okuyacağım. Kitap yorumunuz için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil