1 Nisan 2015 Çarşamba

Vampire Knight // Vampire Knight Guilty


vampire knight guilty
alıntıdır
   Merhabalar! Paylaşmak istediklerimi sıcağı sıcağına yazmayı seviyorum. O yüzden gecenin bir köründe bu anime yazısını yazıyorum( tabi ne zaman yayınlarım bilmem) Bu animeyi bana Ufak bir anime listesi yazımda Leopar Delisi önermişti.Bende birkaç gün önce izlemeye başladım ve 2. sezonu da az önce bitirmiş bulunmaktayım :)
    Ben vampirli olan kitap, film,dizi artık ne varsa hazzetmem aslında. Bunu da benim lise dönemlerime denk gelen Alacakaranlık çılgınlığına bağlıyorum. Çevremdeki herkes deliler gibi Alacakaranlık okuyup ana karakterlere aşık olunca bana bir soğuma gelmişti( tıpkı şuan grinin bilmem ne tonuna karşı hissettiklerim gibi) Neyse aradan neredeyse 10 yıl geçmiş bende ki bu vampirli şeylere olan soğuma da azaldı tabi ( yine de Alacakanlık' a olan antipatim devam ediyor :D)


   Animeye gelirsek ilk sezon tırt ilerledi birkaç bölüm..Yavaştı yani, bir şey olmadan bölüm bitiyordu. Karakterler havalıydı baya. Okulun minnoş yöneticisini bile hafife almayın :) Yuuki 'nin bölüm başı  35 kere Kaname-senpai deyip susması bana fenalıklar getirtti. Bir şey konuşacaksan konuş yahu Kaname Kaname tamam anladık! Adını ezberliyor sanki! Birkaç bölümden sonra olaylar olmaya başlayınca bende bir dikkat kesildim tabi. Çünkü aslında derin, karışık bir hikaye olduğunun sinyalleriydi bunlar. Hikayesi iyi olan animeleri vampirde olsa zombide olsa izlerim arkadaş!

    İkinci sezon ise baya baya iyiydi yani gözlerim ağrımasa sabahtan akşama kadar izleyip sıkılmadan bitirebilirdim. Geçmişin gizleri ortaya çıktı, kargaşa telaş oldu falan derken nasıl bitti anlamadım.  Ama sonu istediğim gibi bitmedi:(  Ah neler çektin sen Çilekeş Zero! Kaname'yle Yuuri' ye ikinci sezon bile içim ısınmadı, ama ana karakterler onlar yapacak bir şey yok.

   Sonu istediğim gibi bitmedi dedim ama animenin 3.sezonu gelir gibi çünkü bir şeyler tam yerine oturmadı sanki:S  Dram, entrika, duygu selleri, gizli olaylar falan derken bir animenin daha sonuna geldik. Sizler izlediniz mi? Beğendiniz mi?  Favori karakteriniz kim ? Tüm sorulara cevap bekliyorum! Yine önereceğiniz animeler varsa onları da zevkle izlerim, şimdilik bu kadar^^

6 yorum:

  1. Vampirli diziler kitaplar benim de pek tarzım değil ama bakmak lazım çeşit olsun arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen tabularımı yıkmaya çalışıyorum :D

      Sil
  2. Blog keşif etkinliğinden geldim, takipteyim, bana da beklerim tatlım
    http://meleginhediyeleri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Çok sevdiğim bir animedir. Kurgusu falan çok sağlamdı. Bir de anlattığı vampir sistemi hoşuma gitmişti.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba blogunuzu blog keşif etkinliğin de keşfettim bana da beklerim :) Sevgiler
    http://koredelisiyiz-biz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. bir dönem çok takmıştım dizilerine kitaplarına :D bloguma beklerim takipteyim seni :)

    http://shoeeobsessionn.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil