11 Şubat 2016 Perşembe

Charlotte

Merhabaaağğ:) Çoook uzun zamandır anime izlemediğim için bu postu girmek
(Alıntı)
bana biraz zor geliyor baştan söyleyeyim. Neyi nasıl anlatıcam kafam çok karışık. Birincisi sadece kafamı dağıtmak için öylesine izlemeye başladığım bir animeydi kendisi. 2 bölüm şans veririm diyordum. Ama siz öyle yapmayın olur mu çünkü asıl bombastik olaylar sonraki bölümlerde başlıyor.
 Böyle saçma bir girişten sonra biraz konusundan bahsedeyim size:D gizli yeteneği olan yuu (baş karakter gibimsi bişey) kendini bir anda gizli yetenekleri bir arada toplayan okulun öğrenci konseyince buluyor. Ve bu konseyle birlikte şehirdeki diğer gizli yetenekli insanları okullarına sokmaya çalışıyorlar. Niye ki falan diye soruyorsaniz açıp izleyin ben spoiler veremem canım prensibim değil. Dediğim gibi ilk bölümlerde -of bu ne her bölüm ayrı yetenek mi keşfedecekler çık sıkıcı olur öyle yeaa derken birden işin aslında öyle olmadığı ortaya çıkıyor. Ohaa diyorsunuz aboo diyorsunuz hatta. (Yöresel tepkilerinizi siz seçin) Üzülmeli sevinmeli olması beni mutlu etti çünkü full üzülmeli olunca etkisinden çıkamıyorum( ki şu aralar hiç sırası değil). İnişli çıkışlı duygular yaratıyor yani. Yuu zaten yavrum benim seri boyunca yaşamadığı kalmadı deliliğin sınırlarında gidip gidip geldi. Çok yüklendiniz bu çocuğa!!!!(ve bana) Ama benim en favori karakterim  gizemli ıslak adam oldu:))
Kisaca açın izleyin derim. 13 bölümcük bişey.Sonrada bana yazın tamam mıı. Çünkü sevdiğim şeyleri seven insanlarla uzun uzuun konuşmayı severim! Bitti.

3 yorum:

  1. Ayy 13 bölümlük anime. Ay izlesem mi :)
    İzlemiyorum ben pek ya. Ama böyle bahsedilince de merak ediyorum, aklım da kalıyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her anime her zaman izlenmiyor (en azından benim için öyle). Moduma uygun olmalı. Favori animeler listemden de seçebilirsin:)

      Sil
    2. Favori anime listen yakın takibe alınacaktır en kısa zamanda öyleyse :)

      Sil