6 Kasım 2016 Pazar

bir arkadaşa bakıp çıkacaktım

               Selamlar! sizi unuttum sandınız diğğmii ? Dimi ama dimi?? Aylar sonra biraz blogumu özlediğimi farkettim. Azıcık yazayım dedim (sarılma etkisi yaratıyor).
               Yokluğumda bambaşka biri oldum diyormuşum. Yok be şaka. Ama başımdan neler geçti a dostlar. İşim mi değişmedi sevgilim mi değişmedi arkadaşlarım mı değişmedi :D Sahi hepsi değişir de insanın arkadaşı nasıl değişir ya? Valla değişiyormuş bende şaşırdım. Şaşırttı ama güldürmedi. Üzdü.Olsundu. Çokta şe yapmamak lazımdı. Hayat böyleydi falan işte..
ulan bide darbe falanda oldu bak o kadar kendi kabuğumda yaşıyorum ki onu unuttum görüyor musun.

               Neyse efendim çokta uzatmayayım girişi yakında iç dökmece falan yazarım. Zaten milletimizin en meraklı olduğu konu dert tasa dinleyip ohh çok şükür demek . Birde okuduklarımı bir liste dökerim hoş toplasan 10 tane kitap çıkmaz ya . En azından yeni yazarlar falan tanıdım sizde tanıyın. Yeni insanlar tanımaktansa yeni yazarlar tanımak beni daha çok mutlu ediyor. Belki sizide eder.
Yakın zamanda görüşmek üzere tamam mı? Hoşçakalın!

2 yorum:

  1. "Yeni insanlar tanımaktansa yeni yazarlar tanımak beni daha çok mutlu ediyor." ne güzel bir tespit. Benim için de geçerli. O zaman yazılarınızı bekliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Özleyip de gelmene sevindim. Kalıcı olarak unutulmuyor buralar valla ;)

    YanıtlaSil