28 Mart 2015 Cumartesi

Oje aşkına!

   Merhabalar ! Bu aralar aklımda hep ojelerden bahsetmek vardı. Ojesiz dışarı çıkmayı sevmeyen biri olarak blogda bahsetmesem olmazdı.Nasıl fotoğraflarım renkleri belli olur mu olmaz mı kaygılarımı bir kenara bıraktım ve yapmaya karar verdim. Olduğu kadar artık:)
   Ben çok kozmetik satın alan birisi değilim.Artık akıllandım^^  Sevmem demiyorum dikkatinizi çekerim satın almam :D  Uzaktan hayran hayran bakar ve dönerim çünkü alsam bile 2 kullanımdan sonra unutuyorum ya da kullanmak istemiyorum. Ama iş ojelere gelince bazen kendimi durduramıyorum.
   Aslında aklımda baharda kullanmayı en çok sevdiğim rengarenk ojeleri
göstermek vardı, ama o başka bir zaman artık.. Çünkü burada havalar öyle kapalı ve yağmurlu ki  hiç içimden gelmedi . Bende favori olan ojelerimden iki tanesini göstermek istedim.
  

Birisi Pastelin 73 numaralı ojesi.Imm böyle yavruağızı ve nude tonlarında bir oje. Bu ojeyi genelde fotoğraftaki gibi üzerine matlaştırıcı sürerek kullanıyorum. Mat hali daha çok hoşuma gidiyor.Bazen ayarı tutturamayıp tırnaklarımı böyle dibinden kısacık kestiğimde nedendir bilmem hep bu ojeyi sürerim :) Nude gibi görünmesi hoşuma gidiyor sanırım. 



   Diğeri Golden Rose Rich Color serisinden 05 numara. Rengi açıklayacak bir tanım bulamıyorum. Koyu durmasına rağmen çok yumuşak bir renk aslında.Baktıkça mutlu oluyorum:) Çikolatalar çok bekletildiğinde bayatlar renkleri kaçar ya hani işte o rengi anımsatıyor bana :D Ama Güneş ışığında mor gibi görünüyor gözüme ( Tüh keşke sürüp fotoğraflasaydım ama zaten Güneş yok ki Güneş ışığı olsun). Ben çözemedim rengini ama hastasıyım 7 aydır benimle ve milyon kere sürmüşümdür sanırım. Rich color serisinden başka renklerde almayı düşünüyorum çünkü adının hakkını veriyor, tek kat sürmek bile yetiyor. Ayrıca fırçası da klasik fırçalardan daha farklı ucu oval gibi ve kalın biraz da. Ama sürmeyi kesinlikle zorlaştırmıyor tam tersine bence acayip kolay bir sürümü var. Yani renginin tatlılığıyla,fırçasıyla ve tek katta opak olmasıyla benim kalbimi çaldı hınzır. 

İşte böyle:)Fotoğraflarken gerçek renkleri ortaya çıksın diye uğraştım(pek beceremedim ama). Çünkü ben bloglardan görüp beğendiğim ürünlerin aslında bambaşka renklerde olduklarını görünce hayal kırıklığı yaşıyorum. Valla ben yazarken eğlendim kozmetik yazmak zevkliymiş :) O zaman şimdilik benden bu kadar ^^

14 yorum:

  1. Ellerini koyma bloga! Ben ojeli fotoğrafımı koydum ertesi gün alerji oldu ellerimde ve 1 buçuk ay sonra anca anca düzeliyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy kaşıyayım bi yerlerimi nazar değmesin dicem de o kadar güzel parmaklarım yok :D Hazır sürmüşken göstereyim demiştim ^^

      Sil
    2. Ben de aynı dertten muzdaribim. 3 ay oldu oje alerjim hala geçmedi:( Ama böyle alerjik zamanlarda sürülebilecek bir oje keşfettim. İstersen bloguma bakabilirsin. https://biokubence.blogspot.com.tr/

      Sil
  2. Nude'ları toplamışsın bir araya, iyi etmişsin... Bayılırım ben de :))) Dimi ama kozmetik yazınca araya renk oluyo böyle, ben de vazgeçemiyorum valla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç sorma yazarken ''Bikaç biraz daha nude oje almalıyım'' dedim kendi kendime :D

      Sil
  3. Golden Rose 06 ve Flormar CC 005 Sandy Beige deçok güzel, tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet golden rose baya iyimiş gerçekten ^^

      Sil
  4. Merhaba, blogunu takibe aldım. Bende beklerim. sevgiler:)
    theruj.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı olsun takipteyim sevgiler :)

    YanıtlaSil
  6. hayırlı olsun bloğun takibe aldım bende beklerim esen kal!!

    YanıtlaSil
  7. Açık renkler her zaman güzel ellerde :)

    YanıtlaSil
  8. merhaba blog dünyasına yeni katıldım sizide beklerim http://cileklireccel.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel renkler güle güle kullanın :)
    Sizi blog keşif etkinliği sayesinde keşfettim ve takibe aldım bana da beklerim :)
    suslusirine.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil